Obilježja kolekcije proljeće/ljeto 2022

Žene

Barbour odjeća za žene inspirirana je britanskim nasljeđem, ljubavlju prema prirodi i prekrasnoj obali.

Kroz liniju MODERN HERITAGE vidljivo je Barbourovo škotsko nasljeđe reinterpretiranog Barbour tartana u suvremenom stilu u kombinaciji s vrhinskim pleteninama, mekanim kariranim košuljama i praktičnim vodootpornim balonerima.

COAST TO COUNTRY donosi opuštenu vikend odjeću dizajniranu za avanture na otvorenom po svakom vremenu i za svaku aktivnost jer život na otvorenom zaslužuje vrhunsku udobnost i stil. Kroz MUST-HAVES donosimo sve ključne komade za slojevito odijevanje, za baš svaki ormar dok SUMMER SHOP zaziva osjećaj ugode usporavanja.

Muškarci

Barbour odjeća za muškarce dizajnirana je za boravak u prirodi, vikend putovanja i svakodnevni život, inspirirana pomorskim nasljeđem i bogatom estetikom britanskih ruralnih dijelova.

Kroz SS22 TARTAN elegantnu lifestyle kolekciju s modernim zaokretom tradicije, podijeljenu na dvije linije — Stone Tartan i novi Navy Tartan.

Nezaobilazni SHIRT DEPARTMENT osigurao je odjevne kombinacije za ležerne vikende i poslovne prilike, a MEN'S SUMMER SHOP osnovne stilove koji se mogu kombinirati sa svim kolekcijama — idealno za ljeto.

Barbour COUNTRYWEAR je dizajniran s funkcionalnošću na prvom mjestu — od voskanih, preko quilt i sve do vodootpornih jakni u kombinaciji s košuljama grade funkcionalni stil. S mnogo stila.

BARBOUR INTERNATIONAL pak i ove sezone donosi dašak stila inspiriranog moto svijetom, kao i uvijek s vrhunskim stilom i kvalitetom.