Obilježja kolekcije Barbour Proljeće/Ljeto 2023

  1. Muška odjeća Barbour

   Tartan (Men's Modern Heritage)

  Barbour SS23 Tartan kolekcija donosi suvremenu reimaginaciju klasičnih i originalnih Barbour stilova. Oslanjajući se na Barbourovo škotsko naslijeđe, kolekcija je inspirirana snagom, prirodom i ljepotom okolnog krajolika. U središtu kolekcije je novi Cordovan tartan sa svojom prepoznatljivom bogatom nijansom bordo boje. Profinjena i bezvremenska, Modern Heritage je pametna, praktična i funkcionalna kolekcija, dizajnirana za današnjicu.

   55 Degrees North

  Barbour 55 Degrees North slavi outdoor lifestyle u modernoj, suvremenoj kolekciji s tehničkom oštrinom. Robusna, praktična i funkcionalna odjeća i odjeća zagrijat će vas i osušiti bez obzira na vremenske uvjete, bilo da se radi o dugom pješačenju u planinama ili šetnji parkom. Boje u kolekciji inspirirane su čudima prirode od zemljanih smeđih i zelenih na kopnu do plavetnila mora i neba. Ovo je kolekcija namijenjena onima koji vole život na otvorenom.

   Core Essentials

  Barbour SS23 Core Essentials su gradivni blokovi svakog muškog ormara — praktična kolekcija puna tradicionalnih Barbour komada od košulja do pletenine, majica s kapuljačom, majica i polo majica. U izboru krojeva, boja i stilova od skrojenih do opuštenih, ove bezvremenske spone pravi su bitni elementi garderobe (core essentials).

   2. Ženska odjeća Barbour

  Coast To Country

  Zimski solsticij inspiracija je za ovosezonsku Barbour kolekciju Coast to Country. Proslava najkraćeg dana u godini, kolekcija bilježi ljepotu i čudesnost prirode u dubokoj zimi i kontrastnu svjetlost u ovo doba godine. Praktično, nenametljivo ležerno odijevanje s teškom, udobnom vanjskom odjećom i debelim toplim pletivom osigurava da se možete toplo i elegantno zamotati u ovo posebno doba godine.

   Modern Heritage

  Barbourova podstava Ancient Tartan prvi put predstavljena 2004. godine predstavlja inspiraciju za kolekciju Modern Heritage. Temeljen na tartanu okruga Ayrshire odakle je obiteljsko ime Barbour poteklo iz 13. stoljeća, Ancient Tartan ekskluzivan je za Barbour i poznat je po svojoj zelenoj, krem i žutoj boji u prepoznatljivom okruženju Barboura. U modernom, čistom i promišljenom dizajnu, kolekcija je dizajnirana za klasično ležerno i hibridno odijevanje. Bezvremenski, jednostavni stilovi koji nikad ne izlaze iz mode, ovi investicijski komadi dizajnirani da postanu arhiva sutrašnjice. #GeneracijamaZajedno

   Re-Engineered for Today

  Pripremite se za hladno vrijeme u kolekciji klasičnih Barbour voskova i popluna ažuriranih za zimske mjesece. Opušteni izolirani oblici ostavljaju dovoljno prostora za tople i udobne komade koji se slažu u slojeve. Mnogo je pažnje posvećeno detaljima s novim proporcijama na džepovima kako bi se omogućilo puno prostora za osnovne stvari. Oblik i funkcija spajaju se u ovoj elegantnoj kolekciji inspiriranoj Barbour arhivom, ali ponovno osmišljenoj za današnjicu.

   Must Haves

  Gradivni blokovi koji stoje iza svake elegantne garderobe, Barbour Must Haves uključuje najprodavanije kombinirane stilove koji su ažurirani za zimsku sezonu nudeći udobnost i toplinu u lako nosivim koordiniranim slojevitim komadima. Vrhunska pletiva s jarkim ubrizgavanjem boja dizajnirana su za nošenje ispod jakni ili samostalno tijekom toplijih dana.