GANT

Priča o GANT-u započinje s ukrajinskim dječakom koji je u potrazi za boljim životom otplovio u Ameriku, zaljubio se, pronašao uspjeh i zauvijek promijenio američki stil.

GANT je tvrtka vođena jednostavnom idejom: Never Stop Learning (nikad ne prestajemo učiti).

To je uvjerenje koje tvrtku vodi još od 1949. godine kada je Bernard Gantmacher osnovao tvrtku za izradu košulja u gradiću New Haven, Connecticut.

Bernard je osnovao tvrtku koja se bavila proizvodnjom košulja i šivanjem košulja za poznate trgovačke lance poput Brooks Brothers. Svaku košulju označio je slovom “G”, što je bila oznaka za kvalitetu. Ubrzo je većina klijenata tražila brand “G” misleći da je to službeni brand. Tu se rodila ideja o osnivanju vlastitog branda. Od slova “G” sve do svjetski poznatog branda pod imenom GANT.

Popularnost istih je rasla iz dana u dan. Od košulja inovativnog dizajna (gumb na zadnjoj strani ovratnika koji je sprječavao da se kravata pomiče — locker loop) koje su postigle ogroman uspjeh, do proizvodnje vlastitih chino hlača i pulovera.

Takva modna kombinacija postala je klasikom.

Zahvaljujući vještini i osjećaju za modu Bernarda Gantmachera, GANT je nakon određenog vremena postao jedan od svjetskih vodećih lifestyle brandova. Trenutno se može pohvaliti prekrasnim kolekcijama ne samo košulja s kojima je započela priča, već i s muškom i ženskom elegantnom odjećom i obućom, kolekcijom satova, sunčanih naočala i ostalih modnih dodataka.

GANT je simbol za ležernu odjeću koja je nosiva u svakodnevnom životu.

 

 

 

ORIGINAL SHIRTMAKERS

Za GANT je sve počelo s košuljama i nikada ih nisu prestali osmišljavati. Košulja rođena 1949. godine je bogata nasljeđem i poviješću. Kombinacija posvećenosti kvaliteti GANT-ovog osnivača Bernarda Gantmachera te osjećaja za stil i posao njegovih sinova Martyja i Elliota pokazala se kao dobitna formula.

 

 Tech Prep™

Tech Prep™ je vrhunac inovacije čiji razvoj ponosno nazivaju svojim.
Tkanina s Tech Prep™ izrađena je od takozvanih performance, odnosno visoko
funkcionalnih vlakana koja se nalaze u odjevnim predmetima od košulja, preko
chinos hlača pa sve do jakni zahvaljujući kojima odjevni predmeti aktivno
upravljaju vlagom — uklanjaju vlagu s tijela, održavaju nas suhima, udobni su,
prilagodljivi našim tijelima i prozračni. Odjeća s Tech Prep™ osigurava nam
udobnost za cjelodnevnu aktivnost.