Održavanje kupaćih kostima VilebrequinMuški kupaći kostimi
ZA VRIJEME UŽIVANJA U MORSKIM RADOSTIMA
Žene jedan komadIzbjegavajte 'sindrom morskog ježa'. Budite posebno oprezni kada se kupate na stjenovitim područjima ili sjedite na gruboj površini. Ne biste htjeli da vam se kupaće ulove za grubu površinu stijene prilikom sjedenja i da se isti ošteti.
 Oprezno primjenjujte ulja, mirise i kreme koje bi mogle ostaviti tragove na kupaćem kostimu.

"Gdje sam stavio ključeve?" Džepovi tvojih kupaćih kostima nisu najbolje mjesto za čuvanje ključeva. Oštriji predmeti mogu oštetiti mrežne obloge (a ključeve ne želite izranjati iz mora!).
NAKON PLIVANJA
Kratki muški kupaći kostimi
Jacuzzi, zainteresirani? Ne zaboravite odmah nakon korištenja bazena ili jacuzzi-ja kupaće dobro, dugo namakati u čistoj vodi kako biste uklonili klor. Obavezno isperite kupaći kostim što je moguće temeljitije. 

Najbolji položaj za sušenje vašeg kupaćeg kostima isti je kao i vaš: vodoravan. Izbjegavajte ga ostaviti zgužvanog u torbi za plažu. Položite ga ravno od izravnog sunčevog svjetla i prvo ga temeljito isperite vodom.
Women swimwear
Voli me nježno. Preporučujemo ručno pranje kupaćeg kostima ili strojno pranje na niskoj temperaturi uz korištenje nježnog deterdženta. Perite ga izokrenutog i sa sličnim bojama.

Pustiti ga da se sam suši na zraku (bez korištenja sušilica ili hotelskih sušila za kosu!).

Recite 'ne' kemikalijama za uklanjanje mrlja. Jako su loše za tvoj kupaći kostim i još gore za ocean.

Mreže za pranje rublja najbolji su prijatelji i zaštitnici vašeg kupaćeg kostima. 

Držimo sve zajedno. Osigurajte da su džepovi kupaćih kostima pravilno čičak zatvoreni prije pranja kako bi ostali postojani, čvrsti.
bikini and shorty for women
Vilebrequin kupaći kostimi napravljeni su da stare s elegancijom. Operite dijelove kupaćeg zajedno kako biste osigurali da "stare" istim tempom.
Bit će vam lakše kad saznate da glačanje nije potrebno.
 
Specific swimtrunks for men