Načini i uvjeti plaćanja

Izražene cijene u EUR, uključuju PDV i jednake su za sve vrste plaćanja. Za vašu sigurnost i ugodnu kupovinu pripremili smo sljedeće vrste plaćanja:

1. Plaćanje karticama

Pri plaćanju karticama na našoj web trgovini koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta. Narudžbu je moguće platiti jednokratno ili u ratama, ovisno o vrsti kartice i banci koja ju je izdala. Mogućnost plaćanja na rate odnosi se isključivo na plaćanje karticama izdanima od strane PBZ i Erste banke. Za sada opcija plaćanja karticama dostupna je za isporuke na teritoriju Hrvatske.

1.1. Jednokratno plaćanje karticama

1.2. Plaćanje karticama na rate 

 

PBZ Premium Visa kartice: iznad 60,00 EUR - do 10 rata beskamatno 

Debitne Visa i Maestro kartice tekućeg računa [PBZ]: iznad 60,00 EUR - do 10 rata

 Diners kartica: iznad 60,00 EUR ; do 6 rata beskamatno

Kartice Visa, Master i Maestro tekućeg računa [ERSTE]: iznad 60,00 EUR - do 6 rata

 

2. Plaćanje internet bankarstvom ili općom uplatnicom

Kod izbora ovog načina plaćanja, na svoju e-mail adresu ćete primiti potvrdu narudžbe (predračun) za naručene artikle koja će sadržavati sve podatke i upute za uplatu. Uplatu možete izvršiti korištenjem internet bankarstva ili načinom na koji inače plaćate svoje račune – općom uplatnicom putem banke, pošte, FINA i sl. Proces isporuke počinje kada evidentiramo uplatu u našem sustavu.

Plaćanje se može izvršiti na jedan od sljedećih transakcijskih računa:

HR0624840081101207097 (Raiffeisenbank)

HR4023400091110328342 (Privredna banka)

uz obveznu naznaku poziva na broj: 37-broj narudžbe.

Ukoliko uplata ne bude izvršena u roku od 3 dana od dana potvrde narudžbe, ista se automatski poništava.

Ukoliko uplata bude vidljiva na poslovnom računu do 14:00h tijekom radnog dana (PON-PET), narudžba će se provesti isti dan.

3. Izdavanje R1 računa

Moguće je izdavanje R1 računa za sve oblike plaćanja. Opcija R1 računa se odabire prilikom odabira načina plaćanja uz unos svih potrebnih podataka za izdavanje R1 računa. Izdavanje R1 računa trenutno je dostupno kao opcija samo pravnim osobama registriranima u Republici Hrvatskoj. Zbog zakonskih propisa nismo u mogućnosti naknadno izdavati R1 račune. 

4. Plaćanje gotovinom prilikom preuzimanja

Ova opcija trenutno nije dostupna.

VISOKI STUPANJ SIGURNOSTI PRILIKOM PLAĆANJA

Pri plaćanju na našoj web trgovini Five Star Fashion koristite CorvusPay – napredni sustav za siguran prihvat platnih kartica putem interneta.