Loyalty program: Ostvarite popuste na brandove GANT, Barbour, Polo Ralph Lauren, La Martina i Vilebrequin

Pridružite se već danas i uživajte u popustima renomiranih brandova.

Dobrodošli u Loyalty program, vaš ključ za svijet pogodnosti koje možete ostvariti na kupnju premium lifestyle brandova: GANT, Barbour, Polo Ralph Lauren, La Martina i Vilebrequin.

Mi smo ekskluzivni distributer navedenih brandova putem Five Star Fashion (FSF) i GANT trgovina i FSF webtrgovine, što znači da ćete upravo kod nas imati priliku prvi saznati sve novitete - prvi ćete moći nabaviti artikle iz najnovijih kolekcija i ostvariti mnogobrojne popuste.

Ne samo da ostvarujete 10% popusta na prvu kupovinu u FSF webtrgovini prijavom na naš newsletter, već vas učlanjenjem u Loyalty program očekuju brojne pogodnosti. 

Kako se mogu učlaniti i što dobivam članstvom u Loyalty programu?

  • Besplatnu člansku karticu: člansku karticu možete jednostavno zatražiti u bilo kojoj od fizičkih trgovina ili možete popuniti pristupnicu u Loyalty program Pristupnica u Loyalty program i dobiti je putem pošte.
  • 5% popusta: nakon potrošenih 270,00 € u jednoj godini
  • Što više kupujete, veće popuste ostvarujete (ne zaboravite provući karticu prilikom svake, baš svake kupovine)
    • 10% popusta: nakon potrošenih 1.350,00 € u jednoj godini
    • 15% popusta: nakon potrošenih 2.700,00€  u jednoj godini

Kako funkcionira i koliko mi vrijedi Loyalty popust?

Popusti vrijede godinu dana od datuma aktivacije i računaju se na punu cijenu proizvoda. Ako ste ju aktivirali primjerice 3.9.2023., vaš Loyalty popust se skuplja do istog datuma naredne godine.


Vaš Loyalty popust se prilagođava na temelju vaših kupovina. Ako tijekom godine ostvarite pravo na viši popust i premašite prag potrošnje od 270,00€ ili 1.350,00€  taj viši popust bit će primijenjen na vaše buduće kupnje.

Kako iskoristiti svoj Loyalty popust u web trgovini?

Prilikom online kupovine, jednostavno unesite broj svoje Loyalty kartice u košarici i kliknite "Primijeni". Popust će automatski biti obračunan.

Postanite član našeg Loyalty programa već danas i iskoristite odlične popuste i eksluzivan pristup najnovijim kolekcijama.

Prijaviti se možete odmah na: Pristupnica u Loyalty program.

Napomena: Akcije i popusti se ne zbrajaju i međusobno se isključuju. Polo Ralph Lauren se nalazi u ponudi u redovnim trgovinama.