La Martina

 

La Martina nije samo brand međunarodnog ugleda, već i obiteljski posao inspiriran svime što polo svojim vrijednostima elegancije, luksuza i iskustva kao sport predstavlja.

La Martina zna da je polo strast, način života, sport s jedinstvenom poviješću i kulturom koju treba zaštiti i očuvati te zbog toga pomaže u promicanju i prenošenju ove kulture iz generacije u generaciju, dajući podršku klubovima, udrugama, profesionalcima i amaterima te svim ljubiteljima pola diljem svijeta. 

La Martina obitelj pripada polu

Ljubav prema igri polo je dovela do stvaranja branda La Marina u Buenos Airesu, spoja argentinske strasti s britanskim stilom. La Martina obiteljski posao je baziran na istim vrijednostima kao i kraljevski sport: poštivanje pravila i suparnika, osjećaj časti te iznad svega — integritet.

Kraljevski sport i trajno prijateljstvo

La Martina brand je stvoren prije više od četiri desetljeća u Buenos Airesu na temeljima obiteljskih vrijednosti i vrijednostima svijeta igre polo.

S vremenom je La Martina stil razvio jasnu i autentičnu estetiku inspiriranu ikonama pola i njihovih obitelji. Muškarci i žene koji su navikli putovati svijetom kako bi igrali na najvažnijim turnirima s istom lakoćom kojom većina ljudi odlazi u urede. Ovaj se prirodni kozmopolitizam snažno odražava u ukusima i stilu polo igrača — njihova garderoba rezultat je mjesta, okusa, mirisa i života kojeg su iskusili živeći u raznim mjestima. Beskrajno obilje iskustava. Stil polo igrača se ogleda u detaljima, u načinu na koji nose odjeću ili na koji spajaju boje i tkanine. Na sličan način, iz sezone u sezonu, La Martina kolekcija se otvara i prezentira različite interpretacije, izvore inspiracija i krojeve, besprijekorno spajajući elemente argentinskih korijena s nonšalantnom vibrom britanske elegancije.

Povijest se može pisati samo na jedan način — duhom

Poštovanje, čast i integritet su nit vodilja od naših početaka, u stalnoj potrazi za izvrsnošću, u razvoju vrhunske tehničke opreme koja je sposobna spojiti performanse s najvećom sigurnošću za igrača i konja. Svaki proizvod je dizajniran jedinstvenim stilom koji se razumije istovremeno i kao sudbina i kao poziv — bez straha od susreta i miješanja suvremenog svijeta kroz kreativnost koja ostaje vjerna tradiciji.