Obilježja kolekcije Proljeće/Ljeto 2022

GANT sezonu SS22 započinje proljetnom pričom uz more naziva Good Coastal Vibes inspiriranom žudnjom za putovanjima i slobodnim duhom jedrenja.

Život na obali je dio njihovog DNK, a ove sezone GANT-ova nautička baština će biti začinjena dozom 70-ih. Klasični nautički stil susreće se s boemskom senzualnošću i retro referencama te rezultira i blagim pomakom u silueti — opuštenim krojevima pridružuju se i uži krojevi, a miješanje dviju silueta je ključno za postizanje pravog SS22 izgleda.


Nautička tema definira kartu boja koja se temelji na nijansama plave, bijele i krem te proljetnih nijansi smeđe u kombinaciji s retro nautičkim nijansama zelene, signalno crvene i sunčano žute uz akcente ružičaste i tirkizne. A za potpuni retro ugođaj, tu je i dodatak različito ispranih nijansi trapera te ilustracije jedrenja, užadi, vesala, retro pruga, svježih tartan uzoraka, starinskih uzoraka signalnih zastava i vrhunskih eklektičnih all over printeva.


Ove su sezone stavili poseban fokus na basic komade, modernizirajući ih i osvježavajući, kako bi se što bolje uklopili s novim, hrabrim dizajnima.